ABB KNX-prylar

Hej! För ett tag sedan fick jag chansen och äran att testa och träna på ABBs KNX-prylar. Jag fick dessa för att kunna träna och lära mig mer KNX inför Worldskills Abu Dhabi. Hur det gick kan ni läsa HÄR.

 

Nu återgår jag till ABB och deras prylar jag fick lära känna.

Jag har ju inte jobbat speciellt mycket med KNX, eller om jag ska vara ärlig inget alls… Men menyerna och parametrarna var väldigt simpel och logiska på ABB’s produkter och det är ju en väldans stor fördel för mig som installatör och programmerare för man vill ha det simpel, snyggt och om man vill så ska man även kunna få det komplicerat hehe. Allt dessa har ju även dessa produkter och förutom snygga aktorer och snygga brytare känns det riktigt bra när man pillar på dessa, riktigt bra kvalitet känner man och det förstår man ju att man får när det är ett sådant stort företag som gör dom.

 

Stort tack till er på ABB Sverige som gav mig chansen att få prova era prylar!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *